010 - 600 11 43

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Heeft u letselschade opgelopen? De gevolgen van letselschade kunnen aanzienlijk zijn. Wilt u weten waar u aan toe bent en wat u kunt doen? Wij staan u graag bij in deze moeilijke periode. Onze letselschade advocaat heeft veel ervaring met dergelijke zaken en weet precies wat er gedaan moet worden om te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. In Barendrecht en omgeving bent u bij Solstad Advocaten aan het juiste adres.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met onze advocaat bij ons op kantoor of we kunnen desgewenst bij u in de regio Barendrecht langskomen om een en ander met u door te spreken. Uw belang staat bij ons voorop. Rechtsbijstand bij letselschade is bovendien vrijwel altijd kosteloos als er een schuldige partij kan worden aangewezen. Neem vrijblijvend contact op met onze letselschade advocaat in de regio Barendrecht voor meer informatie.

Contact met uw advocaat in Barendrecht

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Of wilt u direct hulp bij letselschade en woont u in de omgeving van Barendrecht? Bel ons via 010 - 600 11 43 of vul onderstaand contactformulier in. Een van onze medewerkers zal u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Neem direct contact met ons op

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging

Menu Title