010 - 600 11 43

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Whiplash

Een whiplash is vaak voorkomend letsel wat ontstaat na bijvoorbeeld een verkeersongeluk. Na een aanrijding krijgt u bijvoorbeeld nekklachten of pijn in uw rug. Dit komt door de grote klap die uw hoofd en nek ten opzichte van het lichaam maken. Deze worden met gigantische snelheid naar achteren en voren geduwd.

Klachten en letsel

Een whiplash komt voor in veel verschillende gradaties. Er kan ernstig letsel aan het centrale zenuwstelsel veroorzaakt zijn. In dat geval zult u van meer dan alleen rug- en nekklachten last hebben. De pijn kan tot in de ledematen voelbaar zijn. Bovendien zijn er verschillende klachten mogelijk die minder voor de hand liggen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid en concentratieverlies. Sommige slachtoffers hebben last van vergeetachtigheid en tintelingen in het lichaam.

Lastige diagnose

De klachten kunnen lang aanhouden. Het kan een kwestie van maanden zijn voordat u weer de oude bent. Sommige slachtoffers houden zelfs hun leven lang last van het letsel. De diagnose van een whiplash kan echter al voor veel problemen zorgen. Wellicht heeft uw arts in Rotterdam geen whiplash geconstateerd na uw aanrijding. Klachten worden niet altijd door artsen herkend of erkend. Scans of onderzoeken kort na een ongeluk geven niet altijd uitsluitsel.

Schadevergoeding bij whiplash in Rotterdam

De problematische diagnose van een whiplash kan voor problemen zorgen. Wil uw verzekeraar bijvoorbeeld niet uitkeren? Of wilt u een schadevergoeding omdat u een whiplash heeft? Neem contact op met Solstad Advocaten voor gedegen juridische ondersteuning in Rotterdam.

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging