085 - 106 16 79

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Kettingbotsing

Bij een kettingbotsing is de aansprakelijkheid vaak lastig te bepalen omdat er meerdere, soms wel tientallen, motorrijtuigen bij betrokken zijn. Hierdoor is het lastig vast te stellen of één bestuurder aansprakelijk gehouden kan worden. Een kettingbotsing ontstaat vaak omdat er geen voldoende afstand wordt gehouden bij de gevoerde snelheid, vooral bij dichte mist. Wanneer u betrokken bent bij een kettingbotsing, kan het lastig zijn te bewijzen dat u geen schuld heeft aan het ongeval. Om een betere kans te maken op een volledige schadevergoeding moet u daarom kunnen aantonen dat u voldoende afstand heeft gehouden op de voorligger.

Bij een ongebruikelijke handeling, denk hierbij aan rechts inhalen of roekeloos van rijstrook wisselen, wordt meestal de allereerste bestuurder verantwoordelijk gesteld. Ook wanneer een bestuurder zonder noodzaak plotseling remt, kan deze persoon aansprakelijk worden gehouden.

Uw letselschadespecialist in Rotterdam

Wanneer u betrokken bent bij een kettingbotsing, doet u er verstandig aan om een letselschadespecialist in te schakelen. De Letselschade Raetsman in Rotterdam staat graag voor u klaar om u bij te staan bij een dergelijk juridisch proces. Heeft u meer vragen over onze diensten in de regio Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 16 79.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Gratis adviesgesprek
  • specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging