010 - 600 11 43

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Kettingbotsing

Bij een kettingbotsing is de aansprakelijkheid vaak lastig te bepalen omdat er meerdere, soms wel tientallen, motorrijtuigen bij betrokken zijn. Hierdoor is het lastig vast te stellen of één bestuurder aansprakelijk gehouden kan worden. Een kettingbotsing ontstaat vaak omdat er geen voldoende afstand wordt gehouden bij de gevoerde snelheid, vooral bij dichte mist. Wanneer u betrokken bent bij een kettingbotsing, kan het lastig zijn te bewijzen dat u geen schuld heeft aan het ongeval. Om een betere kans te maken op een volledige schadevergoeding moet u daarom kunnen aantonen dat u voldoende afstand heeft gehouden op de voorligger.

Bij een ongebruikelijke handeling, denk hierbij aan rechts inhalen of roekeloos van rijstrook wisselen, wordt meestal de allereerste bestuurder verantwoordelijk gesteld. Ook wanneer een bestuurder zonder noodzaak plotseling remt, kan deze persoon aansprakelijk worden gehouden.

Uw letselschadespecialist in Rotterdam

Wanneer u betrokken bent bij een kettingbotsing, doet u er verstandig aan om een letselschadespecialist in te schakelen. Solstad Advocaten in Rotterdam staat graag voor u klaar om u bij te staan bij een dergelijk juridisch proces. Heeft u meer vragen over onze diensten in de regio Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 010 - 600 11 43.

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging