010 - 600 11 43

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Smartengeld

Wanneer u letsel heeft opgelopen na een ongeval, kunt u zowel een vergoeding krijgen voor fysiek als psychisch letsel. De vergoeding voor psychisch letsel wordt ook wel smartengeld genoemd. Hoewel dit soort letsel niet altijd direct zichtbaar is, kan dit wel van grote invloed zijn op uw leven. De hoogte van smartengeld is lastig te bepalen en afhankelijk van een aantal factoren. De Nederlandse wetgeving stelt wel dat de schadevergoeding alleen telt voor het slachtoffer zelf. De familie of personen in zijn of haar omgeving komen niet voor smartengeld in aanmerking. Bij overlijden kunnen zij wel aanspraak maken op vergoeding voor overlijdensschade.

Juridisch advies in Rotterdam

Denkt u recht te hebben op smartengeld? Schakel dan een letselschadespecialist in van Solstad Advocaten uit Rotterdam. Samen met u zullen we kijken naar welke rechten en kansen u heeft met betrekking tot smartengeld. Daarnaast zullen we een globale schatting maken van de hoogte van de schadevergoeding. Wilt u meer weten over onze diensten in de regio Rotterdam? Of wilt u een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 010 - 600 11 43. Ook kunt het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging