010 - 600 11 43

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Verkeersongeval

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Rotterdam? En heeft u daarbij letsel opgelopen? Neem dan een advocaat in de arm om uw schade te verhalen. Een verkeersongeval kan namelijk nare gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan fysiek letsel, zoals het oplopen van een whiplash. Als u daardoor tijdelijk niet in staat bent om te werken, lijdt u wellicht aan inkomensverlies. Helemaal als u zelfstandig ondernemer bent kan een verkeersongeval een grote impact hebben op uw situatie. Laat u goed adviseren door een deskundige jurist, want schade als gevolg van een verkeersongeval kan in veel gevallen vergoed worden door de aansprakelijke partij. Een letselschade advocaat in Rotterdam kan u helpen om de schade te verhalen waar u recht op heeft.

Letselschadevergoeding voor uw verkeersongeval

Wanneer komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw verkeersongeval in Rotterdam? Van belang is dat er iemand anders aansprakelijk is voor het verkeersongeval. Uw advocaat kan ervoor zorgen dat de aansprakelijkheid vastgesteld wordt en dat de hoogte van de vergoeding berekend wordt. Daarnaast wordt er een letselschadeclaim voor u ingediend. Heeft u een verkeersongeval gehad in Rotterdam of omgeving Rotterdam? Neem dan contact met ons op, dan weet u zeker dat alles wordt geregeld.

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging