010 - 600 11 43

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Bedrijfsongeval

Heeft u te maken gekregen met een bedrijfsongeval in Rotterdam of omgeving van Rotterdam? Een bedrijfsongeval kan ingrijpende gevolgen hebben. U kunt een letselschadespecialist in de arm nemen om een compensatie te krijgen voor uw letselschade. Veel mensen denken dat een advocaat veel geld kost en schakelen daarom geen hulp in na een bedrijfsongeval. Als u een bedrijfsongeval heeft gehad, kost juridische hulp u geen geld. De aansprakelijke partij moet namelijk niet alleen uw vergoeding voor uw bedrijfsongeval betalen, maar ook de juridische ondersteuning die u daarbij nodig heeft gehad. Hulp van een specialist in letselschade na een bedrijfsongeval in Rotterdam is dus in de meeste gevallen voor u kosteloos.

Te ondernemen stappen na een bedrijfsongeval

Heeft u te maken gehad met een bedrijfsongeval in de regio Rotterdam? Neem dan een letselschade advocaat uit Rotterdam in de arm. Samen met de specialist wordt de aansprakelijkheid vastgesteld, wordt de hoogte van de schade vastgesteld en wordt u letselschadeclaim ingediend. Onze juristen zijn allen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent letselschade. Wij kunnen u dus altijd een gedegen advies geven. Ook wanneer u het slachtoffer bent van een geweldsdelict, sportongeval of bijvoorbeeld een productiefout helpen wij u graag met het verhalen van de schade. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging