010 - 798 00 70

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Medische fout

Heeft uw behandelend arts een fout gemaakt tijdens uw operatie of heeft u de verkeerde medicijnen gekregen? Dan bent u het slachtoffer geworden van een medische fout. In het gunstigste geval heeft een dergelijke fout geen nare gevolgen, maar in sommige gevallen heeft een medische fout vervelende consequenties. U loopt bijvoorbeeld inkomsten mis, moet rondlopen met een onnodig litteken of bent extra kosten kwijt voor operaties. Om een maximale vergoeding te krijgen voor de geleden schade, is het verstandig om een specialist in de arm te nemen. In het geval van een medische fout in Rotterdam of omgeving Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

Letselschade door een medische fout

Letselschade door een medische fout kan materieel en immaterieel zijn. Bij materieel moet u denken aan het achteruit gaan in inkomen of extra kosten voor huishoudelijke hulp. Met immaterieel wordt onder andere pijn of verdriet bedoeld. Hierbij kunt u denken aan chronische pijn als gevolg van een medische fout. Zelfs psychische schade is te verhalen. Heeft u bijvoorbeeld door een operatiefout uw dierbare verloren in Rotterdam? Dan kunt u hier een vergoeding voor krijgen, dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Woont u in de regio Rotterdam en heeft u te maken gekregen met een medsiche fout? Schakel dan een letselschade advocaat uit Rotterdam in die u juridisch kan ondersteunen.

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging

Menu Title