010 - 600 11 43

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Heeft u letselschade opgelopen door een ongeluk in het verkeer of op uw werk? Van de één op de andere dag zit u thuis en dat is behoorlijk ingrijpend. U wilt nu natuurlijk weten wat uw rechten zijn en welke hulp u kunt inschakelen. Wij staan u graag bij in deze moeilijke periode. Onze advocaat weet precies wat voor hulp u nodig heeft bij letselschade. Voor een letselschade advocaat in de regio Schiedam zit u daarom goed bij Solstad Advocaten.

Bent u door uw letsel niet in staat om langs te komen? Onze letselschade advocaat kan u in Schiedam en in de regio Schiedam ook thuis bezoeken om uw rechten met u door te spreken. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Indien een ander schuld heeft aan het ongeval heeft u recht op gratis rechtsbijstand. Neem vrijblijvend contact op met onze letselschade advocaat, zodat u weet waar u aan toe bent!

Contact met uw letselschade advocaat in Schiedam

Wilt u direct hulp bij letselschade en woont u in de omgeving van Schiedam? U kunt direct een afspraak maken met ons advocatenkantoor. Bel direct naar 010 - 600 11 43, of vul onderstaand contactformulier in. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Neem direct contact met ons op

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging

Menu Title