010 - 600 11 43

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Van de één op de andere dag verandert uw leven ingrijpend. Niet alleen zijn er fysieke gevolgen, maar ook financiële. Het is goed mogelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding.

U wilt nu natuurlijk weten waar u aan toe bent. Wij helpen u graag door deze moeilijke periode en kunnen u steunen op ieder vlak. Onze letselschade advocaat heeft veel ervaring met letselschadezaken en weet daarom precies wat zij voor u kan betekenen.

Neem in Vlaardingen en omgeving contact op met Solstad Advocaten. Uw letselschade advocaat kan u in Vlaardingen of in de nabije omgeving van Vlaardingen ook thuis bezoeken om uw zaak met u door te spreken. Uw belang staat bij ons altijd voorop. De kosten voor de rechtsbijstand gaan naar de aansprakelijke partij. Bij schuld voor een ander is juridische bijstand voor u dus kosteloos. Bel vrijblijvend met onze letselschade advocaat voor meer informatie.

Contact met uw advocaat in Vlaardingen

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct hulp bij letselschade en woont u in de omgeving van Vlaardingen? Bel naar 010 - 600 11 43 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel uw vraag via onderstaand contactformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Neem direct contact met ons op

 

Solstad Advocaten

Helge Solstad letselschade advocaat
LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS
  • Beoordeeld met een 9,6 op Klantenvertellen.nl

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging

Menu Title