085 - 106 16 79

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Van de één op de andere dag verandert uw leven ingrijpend. Niet alleen zijn er fysieke gevolgen, maar ook financiële. Het is goed mogelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding.

U wilt nu natuurlijk weten waar u aan toe bent. Wij helpen u graag door deze moeilijke periode en kunnen u steunen op ieder vlak. Onze letselschade advocaat heeft veel ervaring met letselschadezaken en weet daarom precies wat zij voor u kan betekenen.

Neem in Vlaardingen en omgeving contact op met De Letselschade Raetsman. Uw letselschade advocaat kan u in Vlaardingen of in de nabije omgeving van Vlaardingen ook thuis bezoeken om uw zaak met u door te spreken. Uw belang staat bij ons altijd voorop. De kosten voor de rechtsbijstand gaan naar de aansprakelijke partij. Bij schuld voor een ander is juridische bijstand voor u dus kosteloos. Bel vrijblijvend met onze letselschade advocaat voor meer informatie.

Contact met uw advocaat in Vlaardingen

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct hulp bij letselschade en woont u in de omgeving van Vlaardingen? Bel naar 085 - 106 16 79 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel uw vraag via onderstaand contactformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Neem direct contact met ons op

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Gratis adviesgesprek
  • specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Brandongevallen

Werkgebied

Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Delft, Sliedrecht en omgeving.

Hoofdvestiging